Thursday, March 8, 2012

30/365 ... Hungy Shopping


This is how it looks when you've already did your shopping of the day, but you forgot one thing and went back super hungry before eating a dinner. Yep, I just went to get eggs for the breakfast tomorrow morning!

7 comments:

  1. hele jen otazka. Fakt jsou tam jahly? Ja jim zatim nejak nedokazala prijit na chut. Poradila bys nejaky recept?? Diky moc! .-)

    ReplyDelete
  2. Snídaňová kaše ... jáhly nejdřív propláchi horkou vodou, dávám je pak na telfonovou pánev, přidám vodu, tak max 1/1. Na závěr na zahuštění a dochucení buď přidám mléko (Ty třeba sojové) nebo smíchám s jogurtem. No a dost dobré je ještě na té pánvi do toho nakrájet banán, on tak hezky zkaramelizuje. Určitě nic nezkazíš mandlovým či nějakým jiným "máslem". Včera jsem si za odměnu po závodě do toho ještě nasekala trochu tmavé čokolády, která se v té teplé kaši hezky rozpustila. Mňam! Je to výživově lepší než třeba ovesné vločky. Děsně zdravý. A mně teda i chutnají :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. zajimave.. takhle obvykle pouzivam Quinoa kasi.... ma skvely obsah bilkovin :-) Diky za recept!

      Delete
  3. Ha, zrovna jsem objevila zeměkouli:-). Ty máš projekt 365:-))). Trošku sis to roztáhla koukám,nicméně zase mi to nahlodalo černé svědomí, že ten můj loni ukončený vlastně ukončený pořádně nemám. Asi je fakt lepší číslovat postupně jak to máš ty, i když s mezerami, než dennodenně a pak nestíhat vkládat, když příjde výpadek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahojky, bohužel to vidíš příliš pozitivně. Je to můj už druhý pokus o Projekt 365 a podruhé bohužel musím sklopit uši a přiznat, že tentokrát to nevyšlo. Poprvé za tím bylo ukončování dvou vysokých škol a nástup do první práce. Teď musím přiznat, že full time job a k tomu polo-profesionální maratonský trénink už se s takhle pravidelným focením taky neslučují. Tak snad do třetice mi to vyjde :) :) :) Číslované to bylo taky den po dni, ale začátek byl na moje narozeniny, takže proto je to vlastně "posunuté".

      Delete